SAVED by Motatos: tuotteet

Matsmartit tuottajat

25.04.2022

Uusi tuotesarjamme pelastaa entistä enemmän ruokaa hävikiltä ruoantuotannon alkulähteiltä asti.

Mahtavaa, että olet löytänyt tänne! Tiestitkö, että ruokahävikkiä syntyy ruokatuotannon kaikissa vaiheissa raaka-aineista lähtien? Meidän mielestä kaikki ruoka tulisi tulla syödyksi ja siksi olemme luoneet SAVED by Motatos -tuotesarjan, jonka tuotteet on valmistettu ainesosista, jotka olisivat syystä tai toisesta päätyneet suotta hävikkiin. Meillä ruokakorit täytetään nimittäin ilolla myös hukkatuotteilla.

KEITOT

Nosta käsi ylös, jos tykkäät vihanneksista? Allekirjoittaneet ainakin nostavat kädet kaksin verroin ylös. Ei ole väliä kuinka käyrä tai pienikokoinen vihannes on - meidän silmissä ruoka näyttää aina hyvältä! Olemme valmistaneet sarjan keittoja, jotka on valmistettu vihanneksista, jotka ovat suurelta osin pelastettu hävikiltä.

PASTA

Pasta - tuo iki-klassikko ja koko perheen kestosuosikki. Olisihan se nyt harmi, että edes pala jotakin näin maukasta päätyisi hävikkiin. Todellisuudessa tämä ei kuitenkaan ole tavatonta. Jos tuotantolinjalla käy vahinko ja esimerkiksi gluteenitonta ja tavallista pastaa kuivataan samoilla tarjottimilla, tällöin gluteeniton pasta ei päädy kaupan hyllylle. Mutta koska tämä pasta on täysin syömäkelpoista niille, jotka eivät ole allergisia gluteenille, olemme pelastaneet tämän hukkapastan, muuttaneet ne jauhoiksi ja tehneet uuden pastalajikkeen.

SUKLAA

Herkkusuut huomio! Tiesitkö, että vuosittain satoja tonneja suklaata päätyy tuotantolinjoilla hävikkiin? Se, jos mikä, on hyvän haaskausta. Olemme hyödyntäneet suklaata, jota käytetään putkien puhdistamiseen, kun suklaalinjastolla tuotanto vaihtuu valkosuklaasta tummaan suklaaseen (usko tai älä, putkien puhdistaminen tapahtuu suklaalla, sillä vesi leikkaa suklaamassan) - ja luoneet uuden herkullisen suklaalevyn tästä hukkasuklaasta. Tällä suklaalla voit hemmotella itsesi lisäksi myös planeettaamme!

SAVED By Motatos

Oops, oh!

Ei näytettäviä tuotteita