SAVED By Motatos Porkkana-manteligranola

Porkkana-manteligranola

3,49

Suositushinta:

3,49 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

3,49 €

Yksikköhinta:

8,12 €/kg

Parasta ennen:

31.05.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Haaveiletko hyvästä ja ilmastoystävällisestä aamiaisesta? Meidän porkkana-manteligranolamme on kaikki mitä tarvitset! Se on valmistettu pelastuneista porkkanoista, jotka ovat hieman liian vinoja elintarviketeollisuuden korkeisiin kauneusstandardeihin. Mutta ketä ulkonäkö kiinnostaa? Me tiedämme, että ne ovat liian hyviä heitettäviksi pois!

SAVED By Motatos-brändimme tarjoaa maukasta ruokaa pelastetuista raaka-aineista. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Ravintosisältö
SAVED By Motatos Porkkana-manteligranola
SAVED By Motatos Porkkana-manteligranola
SAVED By Motatos Porkkana-manteligranola

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin