Näin Matsmart toimii

Nykyihanteiden mukaan eläminen ei ole ihan helpoin homma. Varsinkin jos haluat elää ympäristön kannalta kestävästi. Auton pitäisi kulkea sähköllä, ruoan pitäisi olla vegaanista ja muovia ei saisi käyttää juuri lainkaan. Pystyykö tähän joku?

Matsmartin tavoite on tehdä arjen valinnat helpoiksi. Siksi myymme vain ympäristön kannalta kestäviä tuotteita. Siis, mitä ihmettä? Miten jokainen tuote voi olla kestävä? Lue alta, miten Matsmart oikein toimii:

Eli, miten Matsmart toimii?

­

 

­

Okei, tässä tulee salaisuutemme. Myymme ainoastaan pelastusta kaipaavia tuotteita, joita muuten uhkaisi hävikkiin päätyminen aivan turhaan. Turhalla hävikillä tarkoitamme sitä, että täysin käyttökelpoinen ja laadukas tuote heitetään pois tarpeettomasti. Tuotteet saattavat päätyä hävikkiin useasta eri syystä:

  • Tuotetta on valmistettu liikaa
  • Pakkaus on jotenkin virheellinen
  • Kausivaihtelut
  • Lyhyet parasta ennen -päiväykset

Käyttökelpoisten tuotteiden heittäminen hävikkiin on rakkaan planeettamme resurssien tuhlaamista. Joten me yksinkertaisesti pelastamme tuotteet ja myymme ne sinulle superalennuksilla. Mutta tiedätkö mikä muu on helppoa? Tuotteiden ostaminen ja vastaanottaminen. Alkaa kuulostamaan aika mahtavalta, eikö totta?

Okei, miten voin ostaa eli pelastaa tuotteita?

Meidän kauppamme on puhelimessasi. Tai läppärissäsi. Mene nettikauppaamme, klikkaa haluamaasi tuotetta ja lisää se ostoskoriisi. Katsele ympärillesi ja kerää vaikka koko kori täyteen laadukkaita ja ympäristölle kestäviä tuotteita - muunlaisia et meiltä löydäkään. Sitten jatka suoraan jonon ohi kassalle, valitse sinulle sopiva toimitustapa (kotiovi tai lähin noutopiste) ja viimeistele ostoksesi. Siinä se. Me alamme pakkaamaan lähetystäsi ja sinä voit fiilistellä hetken sitä, miten yhdellä ja samalla teolla säästit sekä ympäristöä että omaa lompakkoasi.

Kuinka toimitus tapahtuu?

Koska emme myy kylmätuotteita tai pakasteita, voimme toimittaa tuotteesi tavallisella paketilla kotiovellesi tai vaikkapa lähimpään Postin toimipisteeseen tai automaattiin. Kalliosta Kittilään. Jos sinulla on kotiosoite, olet toimitusalueellamme. Voit valita sinulle parhaiten sopivan toimitustavan verkkokaupassamme.

Halpaa sekä ympäristöystävällistä - miten muka?

Kyllä, voi kuulostaa kummalta, mutta näin se vain menee! Voimme itse ostaa pelastettavat tuotteet huippuedullisesti, koska autamme samalla tavarantoimittajiamme panostamaan kestävään kehitykseen. Tämän vuoksi tarjoamme myös sinulle samanlaisen huippudiilin. Koska kaikki myymämme tuotteet on pelastettu hävikiltä, ne ovat myös ympäristön kannalta kestäviä. Eli voit unohtaa lähimarkettien ekotekohyllyt - kaikki meidän hyllyiltämme löytyvät tuotteet ovat ympäristöystävällisiä hankintoja.

Miksi Matsmartin tuotevalikoima vaihtelee paljon?

Valikoimamme muuttuu usein, koska jokainen pelastustehtävä on oma seikkailunsa! Vähän tylsemmin sanottuna, tarjontamme vaihtelee käytännössä koko ajan sen vuoksi, että se mukautuu saatavilla oleviin tuotteiden hävikkieriin. Tämän voi nähdä joko hieman harmittavana suosikkituotteiden ajoittaisena puutteena tai sitten uutuustuotteiden ja limited edition -löytöjen jatkuvana virtana (taidat arvatakin, kummalla tavalla me asian näemme). Vinkki: käy tsekkaamassa valikoima usein, tilaa uutiskirjeemme ja nappaa kiinni kiinnostaviin tarjouksiin heti kun tuotetta on vielä saatavilla! Ja muista, ympäristön kannalta joka ikinen tuote on nappivalinta.

Mitä tarkoittaa, että Matsmart on "Where the revolution happens"?

Vaatiiko muutos vallankumouksen? Kestävä kuluttaminen koetaan usein kalliiksi ja vaikeaksi. Matsmart ei ole kumpaakaan. Kaikki mitä meiltä löydät, luki etiketissä sitten mitä tahansa, on kestävää. Ja kaikki on myös aika halpaa.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan mieltäsi?

Asiakaspalvelumme tähdet vastaavat enemmän kuin mielllään kaikkiin kysymyksiin maan ja taivaan väliltä osoitteessa: hello@matsmart.fi.

Lisätietoa pakkausmerkinnöistä voit lukea täältä.