Pelasta ruokaa. Säästä rahaa.

­
Onko ympäristöystävällisten ja edullisten löytöjen tekeminen sinusta kivaa? Jos vastasit kyllä - täydellistä. Auta meitä taistelemaan ruokahävikkiä vastaan ja tee samalla löytöjä jopa 80% alennuksilla. Todellinen win-win tilanne maapallolle sekä lompakollesi!

Miksi ruokaa pitäisi pelastaa hävikiltä?

Uskomatonta mutta totta: ⅓ kaikesta maailmassa tuotetusta ruuasta päätyy roskiin. Tarpeeton ruokahävikki aiheuttaa 8-10% kaikista maailman kasvihuonepäästöistä. Me haluamme muuttaa tämän - yksi haukkaus kerrallaan.

­

Mistä syistä tuotteet päätyvät meille?

Matsmartin ensimmäisestä päivästä asti meidän tavoitteenamme on ollut pelastaa ruokaa ja muita tuotteita tarpeettomalta hävikiltä. Tarpeetonta hävikkiä syntyy esimerkiksi seuraavista syistä:

­

Hyvä tietää

Bolt-Wide

Myymme monipuolisia ja herkullisia kuivatuotteita - emme myy tuore- tai kylmäketjua vaativia tuotteita.

Bolt-Wide

Valikoimamme vaihtelee sitä mukaa, kun erilaiset tuotteet ovat hävikki-uhan alla.

Bolt-Wide

Verkkokauppamme toimittaa koko Suomeen.

­

Vain Matsmartilta

Tarpeettoman ruokahävikin torjumisen lisäksi olemme myös kehittäneet omat tuotemerkkimme:

private label group

SAVED by Motatos
Maukkaita ruokakaapin tuotteita, jotka on valmistettu hävikiltä pelastetuista ainesosista. Käyristä porkkanoista oudon muotoiseen pastaan, meidän mielestä kaikki tuotetut ainekset ansaitsevat toisen mahdollisuuden!
Tutustu valikoimaan
By Motatos
Ruokakomeron perustuotteita joita ei ole tavallisesti tarjolla ruokahävikiltä pelastettuna. Täytä ruokakaappi klassikoilla ja pelasta ruokaa hävikiltä samalla ostoskerralla!
Tutustu valikoimaan

Tavalliset, mutta meillä harvinaisemmat tuotteet

Pieni osuus valikoimamme tuotteista (n. 10%) on sellaisia, joita kutsumme tavallisiksi tuotteiksi. Tällaisten tuotteiden pois heittämisen riski on matalampi ja löydät niitä tavallisista ruokakaupoista. Meillä ne sattuvat olemaan hieman harvinaisempia.

Valmiina tekemään hyvää?

Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme täällä

­
­