Toimitus

Ympäristösankari! Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin.

­

Toimitus KOKO Suomeen!

Kun maksuvaiheessa lisäät postinumerosi, sinulle näytetään tarjolla olevat toimitusvaihtoehdot.

Ei väliä asutko Hangossa tai vaikkapa Inarissa, toimitusten hinnat ovat meillä yhdet ja samat kaikkialle Suomeen.

Miten saan ilmaisen kuljetuksen?

Mitä enemmän ostat, sitä useamman laatikon saat ilmaiseksi toimitettuna. Kuka meistä ei pitäisi ilmaisesta toimituksesta!

Miksi laatikot ovat erihintaisia?
Hinta jokaista lisälaatikkoa kohden on sitä pienempi, mitä enemmän laatikoita tarvitaan tuotteiden toimittamiseen. Tämä johtuu siitä, että toimitusmatka on joka tapauksessa samanpituinen – riippumatta pakkauslaatikoiden määrästä. Kun toimituksen kustannus ja ympäristövaikutus jakautuu useammalle laatikolle, on hinta per laatikko aina pienempi. Siksi ensimmäinen laatikko maksaa aina eniten – ja viimeinen vähiten.

520x520px Splash Frukosthimmel SE

Meillä on käytössä kolmea eri laatikkokokoa: 70 litraa (58x38x51 cm), 38 litraa (43x28x45 cm) ja 10 litraa (31x26x28 cm). Laatikon enimmäispaino on aina 20 kiloa. Laatikot on valmistettu niin, että voimme joka kerta tehdä niistä juuri sinun tilaukseesi sopivan korkuisia. Siten ei tarvitse kuljettaa tyhjää ilmaa tai turhaa pakkausmateriaalia. Matsmarttia, vai mitä!

Pyrimme aina käyttämään juuri sopivan määrän oikeankokoisia pakkauslaatikoita. Joskus tarvitsemme enemmän laatikoita, kuin aluksi arvioimme. Siksi pakkauslaatikoiden määrä voi olla lopulta eri. Sinulta ei kuitenkaan veloiteta useampaa laatikkoa, kuin olet tilausvaiheessa maksanut. Tarvittaessa hyvitämme sinulle myös ne laatikot, joita ei lopulta tarvittukaan, mutta joista olet jo maksanut!

Toimitustavat

MITEN TILAUKSEN PAKKAAMINEN JA TOIMITUS TOIMII?

Käsite “toimitusaika” sisältää niin tilauksen pakkaamisen varastossamme, kun sen lähettämisen valitsemallesi toimittajallekin. Tilauksen pakkaamiseen kuluva aika vaihtelee riippuen siitä, kuinka moni muu on ollut mukana tekemässä sankaritekoja ja pelastamassa ruokaa kanssamme. Joskus pakkaaminen voi kestää yhden päivän ja toisinaan taas muutaman päivän – hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä saat aina sähköpostiisi tai tekstiviestitse ilmoituksen siitä, että tilauksesi on lähtenyt matkaan varastoltamme!

Tietoa ilmaisista toimituksista

OSTA 50 EUROLLA - ILMAINEN KULJETUS YHDELLE LAATIKOLLE

Kun ostat 50 eurolla, voit täyttää yhden laatikon ihanalla ruoalla ja saada sille myös ilmaisen kuljetuksen Postin toimipisteeseen minne tahansa Suomessa. Kun tilauksesi vaatii useamman laatikon, veloitetaan jokaisesta lisälaatikosta maksu: Toisesta laatikosta 3,90 €, kolmannesta laatikosta 1,90 €, neljännestä ja sitä useammasta laatikosta 0,9 €.

Huom! Käyttämällä Budbeetä saat myös ilmaisen kotiinkuljetuksen (pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa).

OSTA 80 EUROLLA - ILMAINEN KULJETUS KAHDELLE LAATIKOLLE

Kun taasen ostat 80 eurolla, saat kahden laatikon kuljetuksen ilmaiseksi, Hangosta Nuorgamiin. Lisälaatikoista veloitamme hieman ekstraa: Kolmannesta laatikosta 1,90 €, neljännestä ja sitä useammasta laatikosta 0,9 €.

Pssst! Käyttämällä Budbeetä saat myös ilmaisen kotiinkuljetuksen (pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa).

OSTA 100 EUROLLA - ILMAINEN KULJETUS KOLMELLE LAATIKOLLE

Sadalla eurolla saat jo huikean määrän tuotteita Matsmartista, ja siksi tarvitaan jo hieman enemmän pakkaustilaa niille. Täysin ilman toimituskuluja ympäri Suomen! Jos tarvitset enemmän kuin kolme laatikkoa, maksaa jokainen lisälaatikko 0,9 € kappale. Ja hyvä tietää – Budbee tuo paketit ilmaseksi kotiin saakka (pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa).

OSTA 110 EUROLLA - ILMAINEN KULJETUS NELJÄLLE LAATIKOLLE

Ostamalla 110 eurolla saat täyttää – kyllä, arvasit oikein – neljä laatikkoa mahtavilla matsmarteilla tuotteilla. Huikeaa, vai mitä! Ja tietenkin toimitettuna minne päin haluatkin Suomeen Ja jos tämäkään ei riitä, ei hätää, seuraavat laatikot maksavat vain 0,9 € per laatikko.

Ai niin, Budbeellä saat myös kotiinkuljetuksen ilmaiseksi (pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa).

OSTA 120 EUROLLA - ILMAINEN KULJETUS VIIDELLE LAATIKOLLE

Nyt viimeistään olet päässyt juonesta kiinni: 120 euron tilauksella saat hien pintaan ainakin kuljetusfirmassa, ja samalla täytettyä jopa viisi laatikkoa toinen toistaan maistuvimmilla tuotteilla. Toimitettuna mille tahansa paikkakunnalla Suomessa.

Ja mikäli haluat käyttää enemmän kuin viisi laatikkoa, veloitetaan lisälaatikoista 0,9 euroa.