Dog with glasses

Toimitus

Ympäristösankari! Ilmainen toimitus yli 60 euron tilauksiin.

­

Toimitus KOKO Suomeen!

Kun lisäät postinumerosi tilauksen maksuvaiheessa, näet saatavilla olevat toimitusvaihtoehdot.

Miten saan ilmaisen kuljetuksen?

OSTA 60 EUROLLA - ILMAINEN KULJETUS YHDELLE LAATIKOLLE

Kun ostat 60 eurolla, voit täyttää yhden laatikon mahtavilla tuotteilla ja saada sen toimitettuna luoksesi mihin vain Suomessa, kun valitset toimituksen Matkahuollon noutopisteeseen. Mikäli tilauksesi on suurempi ja vaatii useampia laatikoita, veloitetaan jokaisesta lisälaatikosta 2,9-9,9€ riippuen minkä toimitustavan valitset.

OSTA 100 EUROLLA - ILMAINEN KULJETUS JOKAISELLE LAATIKOLLE

Sadalla eurolla saat Matsmartista jo ison kasan mahtavia tuotteita, mikä luonnollisesti vaatii hieman enemmän tilaa. Mutta ei hätää, nimittäin 100€ euron tilauksella saat ilmaisen toimituksen kaikille laatikoillesi kaikkialle Suomeen, kun valitset toimituksen Matkahuollon noutopisteen.

Ennen kuin saavutat ilmaisen toimituksen, maksat 2,9-9,9€ per laatikko riippuen siitä, kuinka paljon ostoksia sinulla on ja minkä toimitustavan valitset. Toimitushinta päivittyy automaattisesti kassalla.

MUTTA MIKSI LAATIKOT OVAT ERIHINTAISIA?

Tarvittavan lisälaatikon hinta on sitä pienempi, mitä enemmän laatikoita on käytettävä. Tämä johtuu siitä, että laatikoiden matka myymälästä asiakkaalle on sama laatikoiden määrästä riippumatta. Kun kuljetuskustannukset ja ympäristövaikutukset jaetaan laatikoiden lukumäärälle, on laatikkokohtainen hinta sitä pienempi, mitä enemmän laatikoita toimitetaan. Siksi ensimmäinen laatikko maksaa eniten ja viimeinen vähiten.

Meillä on kahta eri laatikkokokoa: 70 litraa (55x38x33 cm) sekä 38 litraa (45x28x24 cm). Laatikon enimmäispaino on 20 kg. Laatikot räätälöidään muuttamalla korkeutta tilauksesi mukaan. Tämä tarkoittaa, että meidän ei tarvitse lähettää paljon ilmaa tai tarpeetonta pakkausmateriaalia. Älykästä, eikö niin!

Toimitustavat

MITEN TILAUKSEN PAKKAAMINEN JA TOIMITUS TOIMII?

Käsite “toimitusaika” sisältää niin tilauksen pakkaamisen varastossamme, kun sen lähettämisen valitsemallesi toimittajallekin. Tilauksen pakkaamiseen kuluva aika vaihtelee riippuen siitä, kuinka moni muu on ollut mukana tekemässä sankaritekoja ja pelastamassa ruokaa kanssamme. Joskus pakkaaminen voi kestää yhden päivän ja toisinaan taas muutaman päivän – hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä saat aina sähköpostiisi tai tekstiviestitse ilmoituksen siitä, että tilauksesi on lähtenyt matkaan varastoltamme!