Toimitus

Poikkeuksellisissa tilanteissa, kuten nyt Covid-19-viruksen leviämisen aikaan, on ihmisten terveydestä huolehtiminen meille kaikkein tärkeintä. Meidän kaikkien tulee huomioida toisemme ja olla tarvittaessa tukena sitä tarvitseville. Lupaamme myös tehdä kaikkemme, jotta sinä asiakkaanamme saat tilauksesi niin pian - ja turvallisesti - kuin mahdollista. Lue lisää.

Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksissa

Matsmartista saat ilmaisen toimituksen kun tilaat tuotteita vähintään 50€ edestä. Tarjous koskee Postin noutopistettä ja Budbeen kotiinkuljetusta. Toimituskulu päivittyy automaattisesti kassalla kun tuotteiden summa ylittää 50€. Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Hinnasto

Kun ostatBudbee KOTIINPosti noutopistePosti KOTIIN
Yli 50€:lla IlmainenIlmainenAlk. 9,90€
Alle 50€:lla3,80€3,90€Alk. 9,90€

Toimitusvaihtoehdot

Tilaukset toimitetaan aina ilmoittamaasi osoitteeseen.

  • Postin noutopisteeseen (Posti, 6,90€ juuri nyt 3,90€)
  • Kotiin (Budbee, 4,90€ juuri nyt 3,80€)
  • Kotiin (Posti, Alk. 9,90€)

Tilauksen seuranta on mahdollista tilauksen teon jälkeen sähköpostiisi lähetetyllä lähetystunnuksella. Toimitusta ja paketin seurantaa koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä suoraan toimittajiin.

Postin toimitus noutopisteelle (6,90€ 3,90€) Postin asiakaspalveluun. Saat tilauksen teon yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin heti kun tilaus on lähetetty varastoltamme. Jos et ole odotusten vastaisesti saanut vahvistusta 5 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Matsmartin asiakaspalveluun. ILMAINEN toimitus 50€ tilauksissa.

Toimitusmaksu: Tilauksista veloitetaan 6,90 3,90 euron toimitusmaksut jokaiselta alkavalta 20 kilolta.

Postin kotiinkuljetus (Alk. 9,90€) Toimitusaika sovitaan joko puhelimitse tai tekstiviestitse. Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin klo 9-21 välisenä aikana. Iltatoimitukset ovat mahdollisia suurimmissa kaupungeissa. Kuljettaja soittaa vielä ennen toimitusta varmistaakseen, että olet paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Toimitusmaksu: Tilauksista veloitetaan 9,90 euron toimitusmaksut jokaiselta alkavalta 20 kilolta.

Budbeen kotiinkuljetus (4,90€ 3,80€) Budbee kotiinkuljetus (Iltaisin 17.00-22.00). Syötä postinumerosi nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat toimitustavat. Valitse Budbee toimitustapana ja suorita tilauksesi tavallisesti. Saat tekstiviestin Budbeelta kun tilauksesi on pakattu ja valmiina lähtöön. ILMAINEN toimitus 50€ tilauksissa.

Saat uuden tekstiviestin Budbeelta kun kotiinkuljetuksen voi varata. Budbee ehdottaa toimitusajan mutta voit ehdottomasti tarvittaessa vaihtaa tämän.

Budbeen toimitusaika on 3-6 arkipäivää tilausvahvistuksen saatua.

Toimitusaika

Normaali toimitusaikamme on 3-6 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Saat sähköpostitse vahvistuksen, kun tilaus on lähetetty varastoltamme. Vaikka pyrimme toimittamaan tilaukset annetun ajan sisällä, voi toimitus kuitenkin joissain tapauksissa kestää kauemmin esim. sesonkiajoista, kuljetusongelmista tai odottamattomista tapahtumista johtuen.

Saamatta jääneet tuotteet

Mikäli toimitus ei vastaa lainkaan tilausvahvistuksessa annettua kuvausta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 09 4245 2972. Tutkimme tapauksen mahdollisimman nopeasti.

Noutamatta jääneet paketit

Paketit, joita ei noudeta (7) työpäivän kuluessa, palautetaan Matsmartille, ja asiakkaalta veloitetaan tässä tapauksessa 25 euron lähetys- ja käsittelykulut. Noutamattomia paketteja ei lasketa tuotepalautuksiksi. Jos asiakas haluaa, että tuote lähetetään uudelleen, häneltä veloitetaan 10 euron lähetyskulut.

Huomioithan Postin pakettien uudet tuote-ehdot, jotka astuivat voimaan 1. lokakuuta 2019. Tästä lähtien paketteja säilytetään noutopisteissä 7 päivän ajan, jonka jälkeen ne palautetaan lähettäjälle.

Lue lisää täältä.

Myöhästynyt toimitus

Mikäli toimitus on myöhästynyt asiakkaan kannalta merkittävällä tavalla, on hänellä oikeus purkaa sopimus ilman lisämaksua. Mikäli myöhästyminen johtuu Matsmartista riippumattomista syistä, ei Matsmart vastaa myöhästymisestä, eikä se ole velvollinen tarjoamaan vahingonkorvausta tai hyvitystä, ellei siitä ole erikseen sovittu osapuolten kesken tai ellei voimassa oleva laki niin velvoita.

Kuljetuksesta aiheutuneet vahingot ja vaarat

Matsmart vastaa tilauksestasi siihen asti, kunnes olet vastaanottanut toimitetun tilauksen. Mikäli vastaanottamasi lähetyksen paketti ja/tai tuote on selvästi vahingoittunut, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme kohtuullisessa ajassa sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 09 4245 2972.

Tuotetta palauttaessasi olet asiakkaana vastuussa lähettämistäsi tuotteista. Siksi kehotamme sinua valitsemaan lähetystavan, joka mahdollistaa lähetyksen jäljittämisen.