Hävikistä herkuksi

A FOOD SAVING HERO - AIVAN KUTEN SINÄKIN!

SAVED By Motatos on oma tuotemerkkimme, jonka avulla voimme pelastaa entistä enemmän ruokaa hävikiltä. Tuotteemme on valmistettu hävikiltä pelastetuista ainesosista ja ne tekevät syömisestä parempaa ja ruoan pelastamisesta yhä helpompaa. Tomato (2)

Kyllä, luit oikein! Emme pelasta vain valmiita tuotteita, vaan myös raaka-aineita, jotka syystä tai toisesta olisivat muuten päätyneet hävikkiin. Tutustu tuotteisiimme ja niissä käytettyjen, hävikiltä pelastettujen ainesosien tarinaan. Hyvän tekeminen on nyt entistä herkullisempaa ja hauskempaa!

Yksikään vihannes ei ole liian käyrä
Me rakastamme kaiken kokoisia ja muotoisia vihanneksia. Käyrä porkkana on ihan yhtä herkullinen kuin sen suorempi lajitoveri, mutta silti se päätyy usein harmiksemme hävikkilistalle. Siksi olemme luoneet herkullisen valikoiman keittoja, joiden valmistamisessa on käytetty kaiken kokoisia ja muotoisia vihanneksia.
Lue lisää
Suklaiden herkullinen makuliitto
Joka vuosi satoja tonneja suklaata päätyy hukkaan sen valmistusprosessissa. Hyvän haaskausta sanomme me! Me olemme ottaneet talteen suklaata, jota käytetään putkien puhdistamiseen, kun suklaalinjastolla tuotanto vaihtuu valkosuklaasta tummaan suklaaseen ja luoneet siitä herkullisen levyn, jossa yhdistyy valkosuklaa ja tumma suklaa.
Lue lisää
Ei ole pastan pituuteen katsominen!
Tiestitkö, että pastan tuottamisessa syntyy aina hävikkinä pieniä pastan päätypalasia, kun spagetit trimmataan saman pituisiksi? Pasta on niin hyvää, että meidän mielestä pienenkin palan pastaa päätyminen hävikkiin on liikaa ja siksi olemme pelastaneet hukkapastat ja luoneet niistä fusillia. Vähemmän hävikkiä, enemmän makua, kiitos!
Lue lisää

HÄVIKISTÄ HERKUKSI HYÖDYNTÄMÄLLÄ JO OLEMASSA OLEVAA

Unelmamme pelastaa hävikkiuhan alla olevia ainesosia on viimein totta! Valmiiden tuotteiden ohella myös raaka-aineet kaipaavat pelastusta ja uusien SAVED by Motatos tuotteiden avulla voimme nyt pelastaa entistä enemmän ruokaa hävikiltä. Olemme ottaneet tarkastukseen elintarviketeollisuuden eri toimintaketjut aina pellolta tuotantolinjalle asti ja olemme pelastaneet ylijääviä raaka-aineita ja valmistaneet niistä herkullisia ja ensiluokkaisia tuotteita.

ASIOITA VOI TEHDÄ TOISINKIN

Haluamme inspiroida SAVED by Motatos -tuotteillamme kaikkia pelastamaan enemmän ruokaa ja tekemään asioita eri tavalla. Olipa se sitten hassun näköisten vihannesten hyödyntämistä tai kestävän kuluttamisen huomioimista omissa valinnoissa. Tuotemerkkimme tavoitteena on edesauttaa läpinäkyvyyttä ja zero-waste -kulttuuria. Sen lisäksi lahjoitamme 1% tuotteiden tuotosta The Hunger Project -järjestölle maailman nälänhädän torjumiseen.