SAVED By Motatos Suklaalevy 10-pack

Suklaalevy 10-pack

Max 10 per asiakas

9,99

Suositushinta:

9,99 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

9,99 €

Yksikköhinta:

12,49 €/kg

Parasta ennen:

06.12.2024

Jäljellä:

93

Tuotetiedot

Vuosittain satoja tonneja erityyppisiä suklaita menee hukkaan tuotannossa. Hulluutta, eikö? Päätimme hyödyntää tämän ”hukkasuklaan”, joka syntyy valmistuksessa tuotannon vaihtuessa valkosuklaasta tummaan suklaaseen: otimme talteen tätä hukkasuklaata ja loimme siitä tämän herkullisen sekoituksen eri suklaalajikkeita. Hemmottele itseäsi, rakkaitasi ja planeettaamme!

 

SAVED By Motatos-brändimme tarjoaa maukasta ruokaa pelastetuista raaka-aineista. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Ravintosisältö
SAVED By Motatos Suklaalevy 10-pack

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin