• Suklaalevy 4-pack

  Bolt Symbol
  4x
  SAVED By Motatos Suklaalevy 4-pack

  4,99

  Suositushinta:

  4,99 €/kpl

  Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

  Kappalehinta:

  4,99 €

  Yksikköhinta:

  15,59 €/kg

  Parasta ennen:

  06.12.2024

  Jäljellä:

  100+

  Tuotetiedot

  Vuosittain satoja tonneja erityyppisiä suklaita menee hukkaan tuotannossa. Hulluutta, eikö? Päätimme hyödyntää tämän ”hukkasuklaan”, joka syntyy valmistuksessa tuotannon vaihtuessa valkosuklaasta tummaan suklaaseen: otimme talteen tätä hukkasuklaata ja loimme siitä tämän herkullisen sekoituksen eri suklaalajikkeita. Hemmottele itseäsi, rakkaitasi ja planeettaamme!

   

  SAVED By Motatos -tuotteemme ovat virheettömiä pitkillä parasta ennen päiväyksillä. Tämän takia tuotesarjan hintaa ei ole alennettu, mutta se on silti edullinen laajennus pelastettujen tuotteiden valikoimaamme. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

  Ravintosisältö
  SAVED By Motatos Suklaalevy 4-pack

  Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

  Saattaisit pitää näistäkin