Makeita yhdessä - Nicks & SAVED By Motatos!

Matsmartit tuottajat

12.01.2023

Tästä tulee eeppinen rakkaustarina! Kaikki alkoi siitä, että unelmoimme kuinka suloisia olisimme yhdessä. Ripaus rohkeutta ja paljon työtä myöhemmin unelmamme on käynyt toteen...

Saatamme olla ensi silmäyksellä erilaisia. Yksi meistä (Nick's) viettää päiviä ja öitä valmistaen välipalaa. Toinen osapuoli (Matsmart) on todellinen hävikkisankari, jolla on intohimoa muuttaa hukkaan joutuvista aineksista herkullista ruokaa. Mutta kuten tiedät, vastakohdat vetävät puoleensa. Joten päätimme yhdistää voimamme!

Ja juuri näin syntyi hävikiltä pelastettu välipala, tai tarkemmin sanottuna proteiinipatukka. Se on valmistettu 40-prosenttisesti Nickin kahden bestsellerin, maapähkinä- ja karamellipatukan tuotannosta. Maut sekoitettiin, uusia ainesosia lisättiin ja lopputulos on varsinainen herkkupala!

Proteiinipatukka on makea monellakin tapaa: se on makea makuhermoillesi, koska siinä on karamellia, rapeita maapähkinöitä ja pehmeää maitosuklaata. Makea ympäristöllemme, koska se ei sisällä palmuöljyä ja se on valmistettu pelastetuista ainesosista, joten se vähentää ruokahävikkiä. Ja makea sinulle ja suullesi, koska se ei sisällä lisättyä sokeria.

Ps. Toivomme, että se on rakkautta ensipurauksella!