SAVED By Motatos Cashewpähkinälevite

Cashewpähkinälevite

3,99

Suositushinta:

3,99 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

3,99 €

Yksikköhinta:

15,96 €/kg

Parasta ennen:

14.04.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Cashewpähkinälevite tuo ruokailuusi kermaista autuutta. Se saa sekä makuhermosi tanssimaan, että maapallon hymyilemään, koska se on  valmistettu pähkinätuotannon sivutuotteista. Levitä leivälle tai lisää suosikki smoothiekulhoosi. Joka tapauksessa se tarjoaa upean pähkinäisen makuelämyksen!

 

SAVED By Motatos-brändimme tarjoaa maukasta ruokaa pelastetuista raaka-aineista. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Ravintosisältö
SAVED By Motatos Cashewpähkinälevite
SAVED By Motatos Cashewpähkinälevite

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin