The hunger project

Kulissien takana

04.05.2021

Kun ostat tuotteen By Motatos- tai SAVED By Motatos -brändeiltämme, taistelet samalla nälän näkemistä vastaan.

The Hunger Project yhteistyö - yhdessä nälkää vastaan

Matsmart lahjoittaa yhden prosentin brunttotuotostaan kaikista By Motatos & Saved By Motatos -myynneistä The Hunger Projectille.

The Hunger Project on globaali järjestö, joka toteuttaa kehitysohjelmia 13 maassa Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa. The Hunger Project pyrkii lopettamaan maailman nälän näkemisen saamalla aikaan muutosta ruohonjuuritasolla.

Vuodesta 2021 lähtien Matsmart ja The Hunger Project ovat tehneet yhteistyötä yhteisen näkemyksen mukaisesti: taistelemalla nälkää vastaan sekä luomalla kestävämpää ruokajärjestelmää.

-Matsmart on yritys, joka ottaa vastuun ja haluaa muuttaa kestämätöntä ruokajärjestelmää, mikä on tärkeä osa taistelussa nälän näkemistä vastaan. Yhteistyö Matsmartin kanssa tarkoittaa, että voimme tehdä entistä enemmän nälän vähentämiseksi kansainvälisesti ja myös lisätä tietoisuutta asiasta, sanoo Malin Flemström, Ruotsin The Hunger Project’in toimitusjohtaja.

The Hunger Project

  • ei tarjoa valmiita ratkaisuja; sen sijaan antaa yhteisöille mahdollisuuden kokoontua yhteen, löytää voimaa toisistaan ja kollektiivisesti muuttaa elinoloja
  • ei anna tuotelahjoituksia, sen sijaan investoi ihmisten omaan taitotasoon
  • ei jaa ruokaa; sen sijaan kouluttaa maanviljelymenetelmistä
  • ei puhu kenenkään puolesta; sen sijaan antaa apua tarvitseville oman äänensä
  • varmistaa, että naisilla on mahdollisuuksia ansaita oma elantonsa ja hallita omaa elämäänsä
  • tyydyttää oikeudenmukaisuuden, demokratian ja tulevaisuuden kaipuuta

The Hunger Project tietää, että ruokapaketit eivät ole kestävä ratkaisu maailman nälkätilanteeseen - sillä ruokapaketit auttavat vain tänään. Koulutus, tasa-arvo ja omavaraisuus auttavat myös huomenna.

Onko tällä merkitystä?

Joo! Lue lisää The Hunger Projectin toiminnasta ja sen luomista vaikutuksista täältä