By Motatos -tuotteet

Kulissien takana

04.05.2021

Esittelyssä By Motatos

Se on vihdoin täällä! Oma tuotemerkkimme, By Motatos, on vihdoin nähnyt päivänvalon. Tähän ruokakomeron perustarvikevalikoiman ensimmäiseen tuotesarjaan olemme saaneet inspiraatiota Etelä-Euroopasta - etenkin Italiasta. Halusimme tuoda elämään hieman lisää la dolce vitaa, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota maukkaan ja edullisen valikoiman tuotteita täydentämään verkkokauppamme jatkuvasti muuttuvaa valikoimaa. Tavoitteenamme on tarjota täydellinen yhdistelmä pelastettuja herkkuja ja ruokakomeron välttämättömyyksiä. Autamme sinua pelastamaan enemmän ruokaa ja auttamaan apua tarvitsevia paikallisyhteisöjä. Ja jos meiltä kysytään, ​​hyvän tekeminen ei ole koskaan näyttänyt (tai maistunut) näin hyvältä!

Meille on myös selvää, että kaikki verkkokaupassamme myymämme ei-pelastetut-tuotteet on hankittava kestävällä tavalla, jotta jalanjälki pysyisi mahdollisimman pienenä ja vaikutukset planeetallemme vähäisinä. Teemme sen näin:

● Hankimme tuotteitamme EU:n sisältä aina kun se on mahdollista ja varmistamme, että aina kun niitä voidaan kuljettaa veneellä tai junalla, näin myös tehdään. Täytämme myös konttimme mahdollisimman täyteen, jotta ne eivät sisällä hukkatilaa. Haluamme kuljettaa ruokaa, emme ilmaa.

● Jakelun keskittäminen tehtaalta varastoon ja sitten suoraan asiakkaillemme minimoi ruoan kuljetusmatkan ja eliminoi liian täynnä olevien varastojen muodostumisen eri paikkoihin. Fiksua ja mahdollisimman jätteetöntä.

● Pakkausmateriaali valitaan kierrätettävyyttä ajatellen, ja käytämme vain sitä, mitä tarvitaan, jotta ruoka kulkisi turvallisesti tuottajalta asiakkaillemme ja pysyisi tuoreena ruokakomeroissa. Koska olemme vain verkossa toimiva tuotemerkki, emme tarvitse materiaalia hyllyissä säilytystä tai esittelyä varten, minkä ansiosta säästämme siitä paljon.

● Olemme luvanneet itsellemme, että myymme kaikki tuotteet, jotka koskaan hankimme. Emme salli minkäänlaisen hävikin syntymistä toimitusketjussa, ja lupaamme aina tarjota täyttä avoimuutta tämän suhteen.

Verkkoruokien suosion jatkuvasti kasvaessa (mahtavaa!), on entistä tärkeämpää estää kaikenlaista hävikkiä; energian, resurssien — ja tietenkin itse ruoan. Toivomme, että By Motatos voi innostaa myös muita alalla toimivia tekemään asioita entistä enemmän ja paremmin. Mutta jatka lukemista, niin saat yksityiskohtaisempaa tietoa tuotevalikoimastamme.

Tuotevalikoimamme esittely

Tomaattimurska

Valikoimassamme olevat säilötyt tomaatit ovat jokaisen keittiön välttämättömyys. Säilyketomaateissa on herkullisen runsas maku eikä lisättyä suolaa, joten nämä tomaatit toimivat täydellisenä perustana melkein mihin tahansa ruokaan. Tiesitkö, että yhä enemmän tomaatteja tuodaan EU:n ulkopuolisista maista? Tarpeettomien päästöjen välttämiseksi tuotamme säilykkeet Italiassa ja käytämme EU:sta saatavia tomaatteja pilkottuihin tomaattisäilykkeisiin. Tämän lisäksi ne ovat myös luomua!

Kalamata-oliivit

Nämä kaunottaret maistuvat Välimeren auringonpaisteelta ja on luomuviljelty Kreikassa, korjattu käsin ja purkitettu kierrätettäviin lasipurkkeihin Delphin lähellä. Herkuttele niillä, kun unelmoit itsesi istumassa aurinkovarjon alla yhdellä Kreikan upeista rannoista.

Extra-virginoliiviöljy

Hyvin tasapainoinen, mieto Extra-virginoliiviöljy on täynnä ravintoaineita suoraan luonnosta. Jos mietit mitä "extra virgin" tarkoittaa, se kuvaa prosessia, jota valmistajamme Italiassa käyttää öljyn tuottamiseen. Se kuvastaa parasta oliiviöljyn laatua, koska se on vähiten jalostettua, ja sen katsotaan olevan ylivoimainen maultaan ja sisältävän enemmän antioksidantteja kuin tavallinen, jalostettu oliiviöljy. Tämä on hieno kumppani keittiössä ruoanlaittoon, leivontaan tai tuoreiden ruokien säilyttämiseen, esimerkiksi peston. Muistimmehan mainita, että se on luomua?

Pasta

Pastamme on aitoa italialaista! Tuotettu lähellä Milanoa, ja sisältää 100 % durumvehnää, jolle on ominaista sen kultainen väri ja korkea proteiinipitoisuus, mikä takaa erinomaisen "al dente" -kokemuksen. Riippumatta siitä, suositko perinteisiä Spagetteja ja Linguineja vai hauskanmuotoisia Tortiglioneja ja Truciolioja - kaikki pastamme ovat pronssisella pastakoneella rullattuja, joten niiden reunat ovat hieman karkeammat, minkä johdosta ne imevät ja sitovat pastakastiketta paremmin. Kaikki pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä paperista, ja niissä on ohut muovikerros, joka rullataan lähes olemattomaksi; vähemmän jätettä kotonasi ja vähemmän päästöjä, kun pastoja kuljetetaan Italiasta varastoomme!

Pavut

Pavut ovat ehdottomasti uusin kasvistrendi, joiden suosio vain jatkuu! Upea palkokasvien valikoimamme, joka sisältää kidneypapuja, mustia papuja ja maukkaita kikherneitä, on luonnonmukaista ja valmistettu Italiassa. Kaikki paputuotteet ovat täynnä vähärasvaisia ja kasvipohjaisia ​​proteiineja. Erinomainen vaihtoehto, jos haluat vähentää lihan kulutusta tai korvata sen kasvisperäisellä vaihtoehdolla, menettämättä kuitenkaan kaikkea proteiinia. Tetrapakkauksiin pakattuna ne säästävät tilaa ja ovat kevyitä kuljetuksessa. Joten vähemmän päästöjä - ehdottomasti! Ja tietysti ne ovat myös helppoja taitella ja kierrättää kotona; mikä tietenkin tarkoittaa vähemmän jätettä!

Joten tässä ne ovat, ensimmäiset Motatoksen omat, By Motatos -tuotteet. Ja mitä tulee tuotteiden parasta ennen -päiväyksiin; älä anna niiden sanella syömistäsi. Maista, haista ja katso tuotetta ennen kuin heität sen roskiin. Se on takuulla herkullinen vielä pitkään sen jälkeen, kun parasta ennen -päiväys on mennyt!

Soijakastike

Etsitkö rikastamakua ruokaasi? Olet onnekas! Soijakastikkeemme on pelkkää kultaa; puhdas etiketti, jossa on vain neljä ainesosaa (soija, vesi, suola ja vehnä) ilman lisäaineita. Luonnollisen umami-makunsa ansiosta se on todellinen maustekaapin sankari. Lisää vain soijakastiketta ruokaasi (tai rohkeat lisäävät sitä jopa jälkiruokaan) ja kuvittele itsestäsi Japaniin!

Pähkinät

Cashew- ja hasselpähkinämme ovat erinomaisia välipaloja milloin tahansa. Ne ovat kaikki luomua ja täynnä vitamiineja, kivennäisaineita, terveellisiä rasvoja, kasviproteiineja ja kuituja. Ja kaiken lisäksi niissä on hämmästyttävän herkullinen, rapea ja pähkinäinen maku. Lyhyesti sanottuna ne ovat yksinkertaisesti täynnä makua. Pidä siis pussi (tai kaksi) aina käden ulottuvilla!