Raparperiunelma...

Reseptit

10.06.2020

Raparperi on kesän superherkku! Jos teidän pihapiirissänne kasvaa raparpereita yltäkylläisyyteen saakka, testaa tätä helppoa tuplareseptiä, josta saat sekä raparperimehua että raparperihilloketta. Mitään ei tarvitse heittää hukkaan!

Pilko muutaman suuren raparperin varsi kuorineen ja keitä hiljalleen 40 minuuttia. Kuorten punasta saat mehulle kauniin punaisen värin 😊 Lisää loppuvaiheessa mukaan 1-2dl sokeria ja puolikkaan sitruunan mehu sekä raastettu kuori. Siivilöi mehu raparperimassasta, lisää sekaan mintunlehtiä ja anna jäähtyä.

Voit nauttia mehun sellaisenaan tai esimeriksi kivennäisveteen sekoitettuna 💧 Purkita mehusta jäänyt raparperimassa vanhaan hillopurkkiin ja nautiskele vaikkapa halloumi-mansikka-basilika-salaatin kera!

Raparperin täyteistä kesää kaikille! 😎