Kakkutikkarit hävikkihengessä!

Reseptit

28.04.2020

Jäikö viikonlopusta yli kuivakakkua tai muita leivonnaisia – valmista kakkutikkareita! Kakkutikkarit pyöritellään massasta, joka valmistetaan esimerkiksi kakkupohjasta ja tuorejuustosta. Koristelussa vain taivas on rajana, huippua eikö!? Nappaa alta resepti ja inspiroidu.

Täyte

Vanhaa kakkupohjaa, 1rs (180 g) vaniljatuorejuustoa, 1 1/2tl appelsiininkuorta raastettuna

Kuorrutus

1levy (200 g) Fazer taloussuklaata (tai muuta makeaa massaa).

Pinnalle

Nonparelleja

Lisäksi

Puisia tikkuja


Murenna pohja käsin kulhoon. Sekoita joukkoon appelsiininkuorella maustettu tuorejuusto. Pyörittele taikina pieniksi palloiksi ja laita pallot jääkaappiin.

Sulata paloiteltu suklaa tai muu kuorrute. Kasta tikkujen toinen pää (n. 2 cm pituudelta) suklaaseen ja työnnä tikkujen suklaapäät kakkupalloihin. Valuta ja anna suklaan jähmettyä hetki ennen kuin ripottelet niiden päälle nonparelleja.

Siirrä tikkarit jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi.