-19%
 Paulig Notes of Nature Kuulas Suodatinjauhatus

Paulig Notes of Nature Kuulas Suodatinjauhatus

Paulig

|

200 g

4,50

Suositushinta:

5,59 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

1,09 €

Kappalehinta:

4,50 €

Yksikköhinta:

22,50 €/kg

Parasta ennen:

17.12.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Robert Paulig Roastery Notes of Nature Kuulas on laadukas, luonnosta inspiraationsa saanut vaaleahko keskipaahtoinen pienpaahtimokahvi. Maultaan raikas ja makeahko, mukana kypsän viikunan vivahteita. Paahdettu korkealaatuisista eteläamerikkalaisista ja afrikkalaisista arabica-kahvipavuista. RPR Notes of Nature Kuulas toimii upeasti suodatinkahvina. Vastuullisesti valmistettu, alunperin ammattilaiskäyttöön paahdettu korkealaatuinen kahvi sopii loistavasti myös syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, tuliaiseksi sekä erilaisiin muistamisiin. Paahtoaste 2. • Raikas, makeahko ja vaaleahko keskipaahtoinen kahvi • Valmistettu vastuullisesti ja paahdettu puhtaasti biokaasulla sekä itse tuotetulla aurinkoenergialla • Suodatinvalmistus • Saatavilla myös kahvipapuina

Ravintosisältö
 Paulig Notes of Nature Kuulas Suodatinjauhatus

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin