-19%
Paulig Notes of Nature Korpi Suodatinjauhatus

Paulig Notes of Nature Korpi Suodatinjauhatus

Paulig

|

200 g

4,50

Suositushinta:

5,59 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

1,09 €

Kappalehinta:

4,50 €

Yksikköhinta:

22,50 €/kg

Parasta ennen:

22.08.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Robert Paulig Roastery Notes of Nature Korpi on tummanpuhuva, laadukas ja luonnosta inspiraationsa saanut pienpaahtimokahvi. Kahvi on syvä, vahva ja kuitenkin tasapainoinen. Mausta löytyy myös kevyitä marjaisia vivahteita. Tästä tummapaahtoisesta kahvista saa täydellisen suodatinkahvin tumman paahdon ystäville tai perinteisemmän espresson, joka sopii nautittavaksi niin kaurajuoman kuin maidonkin kanssa. Vastuullisesti valmistettu, alunperin ammattilaiskäyttöön paahdettu korkealaatuinen kahvi sopii loistavasti myös syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, tuliaiseksi sekä erilaisiin muistamisiin. Paahdettu eteläamerikkalaisista ja afrikkalaisista arabica-kahvipavuista. Paahtoaste 4. 

• Vahva ja syvä tummapaahtoinen kahvi 

• Valmistettu vastuullisesti ja paahdettu puhtaasti biokaasulla sekä itse tuotetulla aurinkoenergialla!

Ravintosisältö
Paulig Notes of Nature Korpi Suodatinjauhatus

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin