-19%
Paulig Notes of Nature Kipinä Suodatinjauhatus

Paulig Notes of Nature Kipinä Suodatinjauhatus

Paulig

|

200 g

4,50

Suositushinta:

5,59 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

1,09 €

Kappalehinta:

4,50 €

Yksikköhinta:

22,50 €/kg

Parasta ennen:

21.12.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Robert Paulig Roastery Notes of Nature Kipinä on laadukas, luonnosta inspiraationsa saanut pienpaahtimokahvi. Vivahteiltaan pähkinäinen kahvi on vahva ja paahteinen, mutta maussa on myös tasapainottavaa makeutta.​ Valmista tästä eteläamerikkalaisista arabica-kahvipavuista paahdetusta keskipaahtoisesta kahvista pehmeä suodatinkahvi.​ RPR Notes of Nature Kipinä toimii upeasti maidon kanssa ja pysäyttää nauttimaan kahvihetkestä kiireisen arjen keskellä. Vastuullisesti valmistettu, alunperin ammattilaiskäyttöön paahdettu korkealaatuinen kahvi sopii loistavasti myös syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, tuliaiseksi sekä erilaisiin muistamisiin. Paahtoaste 3. 

  • Vahva, paahteinen ja pähkinäinen keskipaahtoinen kahvi 
  • Valmistettu vastuullisesti ja paahdettu puhtaasti biokaasulla sekä itse tuotetulla aurinkoenergialla 
  • Suodatinvalmistus
Ravintosisältö
Paulig Notes of Nature Kipinä Suodatinjauhatus

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin