By Motatos Maissinjyvät Suolaliemessä 3-pack

Maissinjyvät Suolaliemessä 3-pack

By Motatos

|

3 x 140 g

1,99

Suositushinta:

1,99 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

1,99 €

Yksikköhinta:

4,74 €/kg

Parasta ennen:

31.12.2027

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Maissi on herkullinen ja ravitseva kasvis, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen ateriaan. Se on hyvä kuidun, vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde, ja se on myös vähäkalorinen. Lisää se salaatteihin tai välipala sellaisenaan. Nauti!

 

By Motatos -tuotteemme ovat maukkaita ruokakomeron perustuotteita, jotka täydentävät pelastettujen tuotteiden valikoimaamme. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Ravintosisältö
By Motatos Maissinjyvät Suolaliemessä 3-pack
By Motatos Maissinjyvät Suolaliemessä 3-pack

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin