LUOMU
By Motatos Kalamata-oliivit Luomu

Kalamata-oliivit Luomu

2,49

Suositushinta:

2,49 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

2,49 €

Yksikköhinta:

14,65 €/kg

Parasta ennen:

15.09.2025

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Käsinpoimittuja kalamata-oliiveja, jotka maistuvat Välimeren auringonpaisteelta. Kalamata-oliivit ovat täydellinen alkupala seuraavalle illallisellesi tai makua antamaan kreikkalaisille ja välimerellisille ruoille.By Motatos -tuotteet ovat ruokakomeron perustuotteita, joilla on pitkä parasta ennen -päiväys. 

By Motatos -tuotteemme ovat maukkaita ruokakomeron perustuotteita, jotka täydentävät pelastettujen tuotteiden valikoimaamme. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Ravintosisältö
By Motatos Kalamata-oliivit Luomu
By Motatos Kalamata-oliivit Luomu

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin