-20%
Marabou Maitosuklaalevy

Maitosuklaalevy

Marabou

|

200 g

1,89

Suositushinta:

2,35 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,46 €

Kappalehinta:

1,89 €

Yksikköhinta:

9,45 €/kg

Parasta ennen:

24.09.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Marabou Mjölkchoklad - Klassisen herkullinen Marabou maitosuklaalevy on tullut myyntiin vuonna 1919 ja maistuu iloisille ja hyville muistoille. Aidon maitosuklaan resepti on tarkoin varjeltu salaisuus. Marabou on Ruotsissa vuonna 1916 perustettu suklaatuotemerkki, jonka tuotteet ovat jo sukupolvien ajan tuoneet iloa ja herkullisuutta perheiden arkeen ja juhlaan. Nauti suklaasta perheen ja ystävien kanssa tai vietä oma nautinto hetki. Kaikki Marabou suklaat ovat 100% vastuullisesti Cocoa Life -tuotettuja. Cocoa Life on oma maailmanlaajuinen vastuullisuusohjelmamme.

Ravintosisältö
Marabou Maitosuklaalevy
Marabou Maitosuklaalevy
Marabou Maitosuklaalevy

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin