-43%
Swedish Tonic Premium Lahjapakkaus

Swedish Tonic Premium Lahjapakkaus

22,99

Suositushinta:

39,99 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

17,00 €

Kappalehinta:

22,99 €

Yksikköhinta:

114,95 €/l

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana:

22,99 €/kpl

Alin hinta, jolla olemme myyneet tuotetta 30 päivää ennen nykyistä hinnanalennusta. Tämä on yksikköhinta eli hinta, joka maksetaan yhdestä kappaleesta.

Parasta ennen:

24.11.2025

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Swedish Tonic Gift Box Premium on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi maailmanluokan GT:n!

Sisältää Swedish Tonic -siirappia 200 ml (riittää noin 10 juomaan), mattamustan tiputuskorkin, 4 kpl ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pillejä, mattamustan mittalasin ja reseptivihkon, jossa on tietoa Swedish Tonicista ja suosikkiresepteihimme. Toimitetaan tyylikkäässä mattamustassa laatikossa, joka on poikkeuksellisen korkealaatuinen! Swedish Tonic Syrup on käsintehty tonic-siirappi, joka vie GT:si tavallisesta erikoiseen.

Ravintosisältö
Swedish Tonic Premium Lahjapakkaus
Swedish Tonic Premium Lahjapakkaus

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Saattaisit pitää näistäkin