LUOMU
SAVED By Motatos Porkkana-inkiväärikeitto

Porkkana-inkiväärikeitto

Loppu
Tuotetiedot

Rakastamme kaiken muotoisia ja kokoisia vihanneksia. Vaikka ne saattaisivat olla liian vääntyneitä ruokakauppojen normeihin, ovat ne liian maukkaita hukattavaksi. Tämän takia loimmekin herkullisen porkkana-inkiväärikeiton, joka on valmistettu 38% pelastetuista porkkanoista ja kurpitsoista. Lämmitä, nauti ja pelasta kasviksia!

 

SAVED By Motatos -tuotteemme ovat virheettömiä pitkillä parasta ennen päiväyksillä. Tämän takia tuotesarjan hintaa ei ole alennettu, mutta se on silti edullinen laajennus pelastettujen tuotteiden valikoimaamme. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

 

Ravintosisältö
SAVED By Motatos Porkkana-inkiväärikeitto
SAVED By Motatos Porkkana-inkiväärikeitto

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin