LUOMU
By Motatos Hasselpähkinät Luomu

Hasselpähkinät Luomu

By Motatos

|

300 g

4,99

Suositushinta:

4,99 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

4,99 €

Yksikköhinta:

16,63 €/kg

Parasta ennen:

25.09.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Hasselpähkinät sisältävät runsaasti vitamiineja, terveellisiä Omega 9, 6 ja 3 rasvoja sekä kivennäisaineita, jotka ovat hyödyllisiä kehollesi. Pähkinät ovat kuorellisia ja maultaan rapean pähkinäisiä. Hasselpähkinät sisältävät runsaasti antioksidantteja, magnesiumia, rautaa, kaliumia, vitamiineja ja terveellisiä rasvoja. Sanotaan, että nämä aineet voivat auttaa kehoasi vahvistamaan immuunijärjestelmääsi, alentamaan veren kolesterolitasoa ja vähentämään siten sydänsairauksien riskiä. Syö suoraan pussista terveellisenä välipalana, pilko ja käytä leivontaan, jälkiruokiin tai mysliin. Jos sekoitat pähkinöitä tehosekoittimessa muutaman minuutin, saat upeaa vegaanista pähkinävoita. 

By Motatos -tuotteemme ovat maukkaita ruokakomeron perustuotteita, jotka täydentävät pelastettujen tuotteiden valikoimaamme. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Ravintosisältö
By Motatos Hasselpähkinät Luomu

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin