LUOMU
By Motatos  Cashewpähkinät Luomu

Cashewpähkinät Luomu

4,99

Suositushinta:

4,99 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

4,99 €

Yksikköhinta:

16,63 €/kg

Parasta ennen:

25.09.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Cashewpähkinät sisältävät paljon vitamiineja, terveellistä kertatyydyttymätöntä rasvaa ja elimistölle hyviä kivennäisaineita. Pähkinät ovat beigejä, suuria ja rapeita, miedon ja hyvän pähkinäisen makuisia. Koska cashewpähkinä sisältävät kertatyydyttymättömiä rasvoja, ne tuottavat paljon energiaa ja toimivat erinomaisesti välipalana esimerkiksi treenin jälkeen tai energiana ennen harjoittelua. Voit syödä näitä herkullisia pähkinöitä välipaloina suoraan pussista, käyttää ruoanlaitossa (wokissa tai muhennoksissa), smoothieissa, jogurtin päällä tai paloitella ja ripotella salaatin päälle sekä käyttää leivontaan. 

By Motatos -tuotteemme ovat maukkaita ruokakomeron perustuotteita, jotka täydentävät pelastettujen tuotteiden valikoimaamme. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Tavallinen tuote - ei pelastettu (matalampi riski päätyä pois heitetyksi).

Ravintosisältö
By Motatos  Cashewpähkinät Luomu
By Motatos  Cashewpähkinät Luomu

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin