• Cashewpähkinät Luomu

  LUOMU
  By Motatos Cashewpähkinät Luomu

  9,99

  Suositushinta:

  9,99 €/kpl

  Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

  Kappalehinta:

  9,99 €

  Yksikköhinta:

  19,98 €/kg

  Parasta ennen:

  2024-10-27

  Jäljellä:

  17

  Tuotetiedot

  Cashewpähkinät sisältävät paljon vitamiineja, terveellistä kertatyydyttymätöntä rasvaa ja elimistölle hyviä kivennäisaineita. Pähkinät ovat beigejä, suuria ja rapeita, miedon ja hyvän pähkinäisen makuisia. Koska cashewpähkinä sisältävät kertatyydyttymättömiä rasvoja, ne tuottavat paljon energiaa ja toimivat erinomaisesti välipalana esimerkiksi treenin jälkeen tai energiana ennen harjoittelua. Voit syödä näitä herkullisia pähkinöitä välipaloina suoraan pussista, käyttää ruoanlaitossa (wokissa tai muhennoksissa), smoothieissa, jogurtin päällä tai paloitella ja ripotella salaatin päälle sekä käyttää leivontaan. 

  Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

  Ravintosisältö
  By Motatos Cashewpähkinät Luomu
  By Motatos Cashewpähkinät Luomu

  Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

  Saattaisit pitää näistäkin