• Pre Workout Shotti Tropical

  Fast

  |

  60 ml

  Fast Pre Workout Shotti Tropical
  4 kpl

  6(1,50 €/kpl)

  Säästät 2,60 €/4 kpl

  -30%

  Suositushinta:

  2,15 €/kpl

  Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

  Kappalehinta:

  1,59 €

  Yksikköhinta:

  26,50 €/l

  Parasta ennen:

  2023-09-30

  Jäljellä:

  100+

  Tuotetiedot

  Edistyksellinen treenilaturi, jossa lisätyt haaraketjuiset aminohapot (BCAA) vähentävät harjoituksen aikaista lihasproteiinin purkua. Laturiin lisätty kreatiini on nesteessä stabiilina säilyvässä mikrokapseloidussa muodossa, millä varmistetaan se, että kreatiini ei hajoa nesteeseen liukenemisen jälkeen. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkea tehoisissa harjoituksissa. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 3 g kreatiinia. Valmiiksi nautittavassa muodossa oleva korkealaatuinen treenilaturi tarjoaa nopeaa energiaa & fokusta tulevaan harjoitukseen.


   

  Ravintosisältö
  Fast Pre Workout Shotti Tropical
  Fast Pre Workout Shotti Tropical

  Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

  Saattaisit pitää näistäkin