-40%
Monihuonekaiutin Audio Pro Addon A10 Vaaleanharmaa

Monihuonekaiutin Audio Pro Addon A10 Vaaleanharmaa

Audio Pro

|

1 pcs

Loppu
Tuotetiedot

Langaton monihuonekaiutin suurenmoisella äänentoistolla. Pienestä koostaan ​​huolimatta kaiuttimessa on loistava ääni bassokaiuttimen ja BMR-teknologian ansiosta. Toista musiikkia yhdestä kaiuttimesta tai yhdistä useita toistaaksesi musiikkia kaikilla samaan aikaan. 

 

OMINAISUUDET:

Moderni Audio Pro Addon A10 -monihuonekaiutin sopii erinomaisesti pieniin huoneisiin ja se tuottaa selkeän, korkealaatuisen äänen musiikille eri äänilähteistä.

Audio Pro Multiroom
Addon 10 -kaiuttimen Audio Pro Multiroom -teknologia mahdollistaa useamman kaiuttimen yhdistämisen langattomasti. Toista samaa kappaletta kotisi kaikissa huoneissa tai luo joka huoneelle oma soittolistansa. Voit hallita musiikin toistoa helposti App of Simplicity -sovelluksella.

Bluetooth ja WiFi
Yhdistä kaiutin tietokoneeseen, tablettiin, älypuhelimeen tai iPodiin Bluetooth 4.0 -yhteyden välityksellä ja suoratoista musiikkia langattomasti korkealla äänenlaadulla. Voit myös suoratoistaa musiikkia helposti WiFi-yhteyden välityksellä.

Suoratoistopalvelut
Addon A10 -kaiutin tukee Apple AirPlay- ja Spotify Connect -palveluiden käyttöä.

Suosikkiasemat
Voit tallentaa muistiin haluamasi radioasemat tai soittolistat ja aloittaa niiden toiston helposti napin painalluksella.

Mitat ja paino

- Korkeus: 193 mm
- Syvyys: 140 mm
- Leveys: 140 mm
- Paino: 1,5 kg

 

Saattaisit pitää näistäkin