• Monihuonekaiutin Audio Pro Addon A10 Tummanharmaa

  Audio Pro

  |

  1 pcs

  Monihuonekaiutin Audio Pro Addon A10 Tummanharmaa

  119

  Säästät 80,00 €

  -40%

  Suositushinta:

  199,00 €/kpl

  Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

  Kappalehinta:

  119 €

  Yksikköhinta:

  119,00 €/pcs

  Jäljellä:

  40

  Tuotetiedot

  Langaton monihuonekaiutin suurenmoisella äänentoistolla. Pienestä koostaan ​​huolimatta kaiuttimessa on loistava ääni bassokaiuttimen ja BMR-teknologian ansiosta. Toista musiikkia yhdestä kaiuttimesta tai yhdistä useita toistaaksesi musiikkia kaikilla samaan aikaan. 

   

  OMINAISUUDET:

  Moderni Audio Pro Addon A10 -monihuonekaiutin sopii erinomaisesti pieniin huoneisiin ja se tuottaa selkeän, korkealaatuisen äänen musiikille eri äänilähteistä.

  Audio Pro Multiroom
  Addon 10 -kaiuttimen Audio Pro Multiroom -teknologia mahdollistaa useamman kaiuttimen yhdistämisen langattomasti. Toista samaa kappaletta kotisi kaikissa huoneissa tai luo joka huoneelle oma soittolistansa. Voit hallita musiikin toistoa helposti App of Simplicity -sovelluksella.

  Bluetooth ja WiFi
  Yhdistä kaiutin tietokoneeseen, tablettiin, älypuhelimeen tai iPodiin Bluetooth 4.0 -yhteyden välityksellä ja suoratoista musiikkia langattomasti korkealla äänenlaadulla. Voit myös suoratoistaa musiikkia helposti WiFi-yhteyden välityksellä.

  Suoratoistopalvelut
  Addon A10 -kaiutin tukee Apple AirPlay- ja Spotify Connect -palveluiden käyttöä.

  Suosikkiasemat
  Voit tallentaa muistiin haluamasi radioasemat tai soittolistat ja aloittaa niiden toiston helposti napin painalluksella.

  Mitat ja paino

  - Korkeus: 193 mm
  - Syvyys: 140 mm
  - Leveys: 140 mm
  - Paino: 1,5 kg

   

   

  Saattaisit pitää näistäkin