Tietoa pakkausmerkinnöistä

Mistä tiedän, mikä on tuotteen parasta ennen -päiväys?

Me kerromme sen! Verkkokaupassamme jokaisen tuotteen kohdalla kerrotaan myös tuotteen parasta ennen -päiväys. Klikkaa tuote auki ja katso päiväys hintatiedon alta. Mutta muista - useat ruoat ovat tosi hyviä myös parasta ennen -päiväyksen jälkeen ja kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet ovat takuulla laadukkaita ja käyttökelpoisia.

Mikä on "suositushinta"?

Matsmartin tavoite on tehdä arjen valinnat helpoiksi. Siksi myymme vain ympäristön kannalta kestäviä tuotteita. Siis, mitä ihmettä? Miten jokainen tuote voi olla kestävä? Vertaamme aina tuotteitamme keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Mitä tarkoitatte lyhyellä parasta ennen -päiväyksellä?

Osassa tuotteistamme on lyhyempi parasta ennen -päiväys verrattuna tavallisten ruokakauppojen tuotteisiin. Syynä on tavoitteemme vähentää tavarantoimittajiemme hävikkiä! "Lyhyt päiväys" ei kuitenkaan ole kovinkaan lyhyt. Vähittäiskauppa nimittäin usein asettaa korkeita vaatimuksia sille, että parasta ennen -päiväys olisi pitkällä tulevaisuudessa.

Miksi ihmeessä? Tämä johtuu usein pitkistä kuljetusketjuista, joissa tuotteet matkaavat paikasta toiseen. Meillä Matsmartilla on lyhyemmät kuljetusketjut ja voimme siksi toimittaa tuotteet nopeammin juuri sinulle. Ja edullisilla tuotteillamme on useimmiten myös pitkä matka parasta ennen -päiväykseen. Aika siistiä, vai mitä? Kun haluat tietää tuotteen parasta ennen -päiväyksen, löydät sen aina tuotteen tiedoista.