Liity Matsmartin yhteisöön

Hei ympäristösankari!

Liity Matsmartin vastuulliseen joukkoon ja ala vähentämään ruokahävikkiä maailmasta kanssamme. Matsmartilaisena kuulet ensimmäisenä eduista, kilpailuista, tapahtumista ja kaikista muista mahtavista yllätyksistä!

Tätä on Matsmart

Matsmart myy tuotteita, jotka olisivat voineet muutoin päätyä hävikkiin vaikkapa ylituotannon tai vanhentuneiden pakkausten takia. Siis aivan turhaan. Me olemme tehneet kestävästä ostamisesta helppoa ja taatusti aina edullista.

Näihin matsmartilaiset uskovat

Pienilläkin teoilla on merkitystä! Sinun ei tarvitse olla täydellinen tai pyrkiä tekemään joka asiaa juuri "oikein" ja kestävästi arjessasi. Askel kerrallaan!

Kannusta kokeilemaan!

Pastaa pestolla, seitsemän päivää viikossa? Ja nyt ostatkin peston Matsmartista ja vähennät ruokahävikkiä maailmasta! Huomaatko, miten helppoa on kokeilla uutta!

Kestävä kuluttaminen voi olla hauskaa.

Make sustainability FUN again! Eli vähemmän sääntöjen tuijottamista, enemmän hauskuutta ja hyvää fiilistä.

Liity joukkoomme!

Hyppää mukaan! Tiesitkö muuten, että Matsmart oli ensimmäinen verkossa toimiva hävikkiruokakauppa Pohjoismaissa? Tavoitteemme on jatkossakin olla edelläkävijä kaikessa, mitä teemme. Joten tehdään planeetastamme hieman parempi paikka yhdessä. Tule mukaamme tilaamalla uutiskirjeemme tästä.

Terveisin koko Matsmartin Suomi-tiimi

Matsmartilaiset kertovat...