• Plus-Hyvinvointivesi C+E Mustikka-Granaattiomena

  Novelle

  |

  0,5 l

  Novelle Plus-Hyvinvointivesi C+E Mustikka-Granaattiomena

  1,99

  Säästät 0,50 €

  -20%

  Suositushinta:

  2,49 €/kpl

  Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

  Kappalehinta:

  1,99 €

  Yksikköhinta:

  3,58 €/l

  Pantti:

  0,20 €

  Parasta ennen:

  09.11.2023

  Jäljellä:

  100+

  Tuotetiedot

  Novelle Plus –hyvinvointivesiin on lisätty jokapäiväisen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. Novelle Plus –hyvinvointivesien pohjana on raikas Salpausselän soraharjujen suodattama pohjavesi ja niiden maku tulee 100% luonnosta. Osana monipuolista ruokavaliota ne täydentävät terveellistä elämäntapaa. Novelle Plus C+E - Vahvistava on raikas hedelmäsokerilla makeutettu juoma, jossa maistuu herkullinen yhdistelmä mustikkaa ja granaattiomenaa. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston normaalia toimintaa varten. E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä.

  Ravintosisältö
  Novelle Plus-Hyvinvointivesi C+E Mustikka-Granaattiomena
  Novelle Plus-Hyvinvointivesi C+E Mustikka-Granaattiomena

  Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

  Saattaisit pitää näistäkin