• Trucioli

  By Motatos Trucioli

  1,89

  Suositushinta:

  1,89 €/kpl

  Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

  Kappalehinta:

  1,89 €

  Yksikköhinta:

  3,78 €/kg

  Parasta ennen:

  09.03.2026

  Jäljellä:

  100+

  Tuotetiedot

  Trucioli on hauskan muotoisena pasta ja se sopiikin täydellisesti kastikkeiden kanssa syötäväksi. Pasta on valmistettu 100% durumvehnästä ja siinä on täydellinen al dente -purutuntuma. Ihastuttava pastamuoto kietoo sisäänsä kastikkeen kuin kastikkeen – nauti nyt ja ihastu! By Motatos -tuotteet ovat ruokakomeron perustuotteita, joilla on pitkä parasta ennen -päiväys. Siksi tuotteiden hintaa ei ole alennettu, mutta ne tarjoavat edullisen lisän ostoskoriisi muiden pelastettavien tuotteiden rinnalle. Lue lisää Matsmartin omasta tuotemerkistä täältä.

  Ravintosisältö
  By Motatos Trucioli

  Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

  Saattaisit pitää näistäkin