By Motatos Soijakastike

Soijakastike

2,19

Suositushinta:

2,19 €/kpl

Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

0,00 €

Kappalehinta:

2,19 €

Yksikköhinta:

8,76 €/l

Parasta ennen:

15.01.2024

Jäljellä:

100+

Tuotetiedot

Tiesitkö, että soijakastike on todellinen sankari, joka antaa maukkaan vivahteen ruokaasi? Soijakastike sisältää luonnollisesti umamia (5. perusmaku), joka itsessään maustaa ruuan erinomaisesti. Soijakastike ei ole täydellinen vain aasialaiseen ruokaan, vaan sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin ruokiin antamaan lisämakua. By Motatos Soijakastike sisältää vain 4 ainesosaa, eikä siinä ole lisäaineita.

By Motatos -tuotteemme ovat maukkaita ruokakomeron perustuotteita, jotka täydentävät pelastettujen tuotteiden valikoimaamme. Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

Ravintosisältö
By Motatos Soijakastike
By Motatos Soijakastike

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Saattaisit pitää näistäkin