• Soijakastike

  By Motatos Soijakastike

  2,49

  Suositushinta:

  2,49 €/kpl

  Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

  Kappalehinta:

  2,49 €

  Yksikköhinta:

  9,96 €/l

  Parasta ennen:

  15.01.2024

  Jäljellä:

  100+

  Tuotetiedot

  Tiesitkö, että soijakastike on todellinen sankari, joka antaa maukkaan vivahteen ruokaasi? Soijakastike sisältää luonnollisesti umamia (5. perusmaku), joka itsessään maustaa ruuan erinomaisesti. Soijakastike ei ole täydellinen vain aasialaiseen ruokaan, vaan sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin ruokiin antamaan lisämakua. By Motatos Soijakastike sisältää vain 4 ainesosaa, eikä siinä ole lisäaineita. By Motatosin tuotteet ovat virheettömiä pitkillä parasta ennen päiväyksillä. Tämän takia tuotesarjan hintaa ei ole alennettu, mutta se on silti edullinen laajennus pelastettujen tuotteiden valikoimaamme.

  Pyrimme jättämään pienen jalanjäljen, mutta suuren vaikutuksen. Tästä syystä lahjoitamme 1% bruttovoitostamme The Hunger Projectille, säästääksemme ruokaa, sekä taistellaksemme maailman nälänhätää vastaan.

  Ravintosisältö
  By Motatos Soijakastike
  By Motatos Soijakastike

  Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

  Saattaisit pitää näistäkin