-46%
Knorr Pinaattispaghetti

Pinaattispaghetti

Knorr

|

300g

2 kpl
Bolt Symbol

3(1,50 €/kpl)

Suositushinta:

2,79 €/kpl
Matsmartin ilmoittama suositushinta on verrattavissa keskisuuren ruokakaupan hintoihin. Huomioithan, että suositushinta ei vastaa paikallisia hinnoitteluja, loppunmyyntejä tai kampanjahintoja.

Säästät:

2,58 €/2 kpl

Kappalehinta:

1,99 €

Yksikköhinta:

6,63 €/kg

Parasta ennen:

31.01.2025

Jäljellä:

100+
Tuotetiedot

Herkullinen pinaattispagetti, joka sisältää 30 % kasviksia. Näin se auttaa sinua lisäämään kasviksia suosikkiruokiisi. Knorrin pinaattispagetti ei sisällä keinotekoisia väriainetta eikä säilöntäaineita. Knorr Spinach Spaghetti on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista, ja sillä on sama maku ja rakenne kuin perinteisellä durumvehnäjauhoista tehdyllä spagetilla. Pasta sisältää proteiinia ja 25–30 % enemmän kuitua verrattuna perinteiseen durumvehnäpastaan. Knorr Spinach Spaghetin avulla lisäät helposti kasviksia myös lasten ruokavalioon ja kiireisen arjen ruokapöytään. 


 

Ravintosisältö
Knorr Pinaattispaghetti

Pyrimme aina antamaan riittävää ja oikeata tietoa myynnistä olevista tuotteistamme. Tuotteiden sisältöön voi ajan kuluessa tulla pieniä muutoksia, ja pyydämme sinua siksi aina tarkistamaan tarkat tuotetiedot tuotteen kyljestä ennen tuotteen käyttöön ottamista.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Vastaavia tuotteita

Saattaisit pitää näistäkin