LUPA HEMMOTELLA

Lumenen ihastuttavat juhlapakkaukset - luon ihana hemmotteluhetki senttiä venyttämättä! Tilaa nyt edullisesti netistä kotiinkuljetuksella suoraan ovellesi.

Löydät täältä kolme erilaista Lumene juhlavuoden pakkausta, jotka sisältävät kukin kaksi upeaa Lumene-tuotetta. Tuotteet ovat Maija Louekarin suunnittelemassa uniikissa ja kauniissa kierrätysmateriaalista valmisteussa pakkauksessa. Voit käyttää tätä sievää pahvista pakkausta myös esimerkiksi pienten esineiden säilytykseen tai vaikka lahjapakkaukseksi edelleen annettavaksi.

Tiesitkö myös, että tyhjät tuotepurkit ja tuubit voi kierrättää. Nappaa sivun lopusta ohjeet tyhjien pakkauksien kierrättämiseen!

TYHJIEN PAKKAUSTEN KIERRÄTYSOHJEET

Lähde juhlapakkaus

24H Tehokosteusvoide: Purkki ja kansi on tehty muovista. Irrota kansi purkista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Purkissa oleva foliokansi on metallia ja soveltuu metallinkeräykseen. Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä. Kosteuttavan silmänympärysgeeli: Tuubi ja korkki on tehty muovista. Irrota korkki tuubista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä.

Valo Juhlapakkaus:

Kirkastava & silottava kosteusvoide: Purkki ja kansi on tehty muovista. Irrota kansi purkista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Purkissa oleva foliokansi on metallia ja soveltuu metallinkeräykseen. Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä. Heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide: Tuubi ja sen pumppu on tehty pääosin muovista. Irrota korkki tuubista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä.

Kuulas juhlapakkaus:

Heleyttä suojaavan & kiinteyttävän päivävoiteen SK 15: Purkki ja kansi on tehty muovista. Irrota kansi purkista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen. Purkissa oleva foliokansi on metallia ja soveltuu metallinkeräykseen. Ulkopakkaus kierrätetään kartonkipakkauskeräyksessä. Heleyttävä & kiinteyttävä silmänympärysvoide: Tuubi ja korkki on tehty muovista. Irrota korkki tuubista ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.