Shoppaile Matsmartisti!

Hei kaikki sankarit siellä – eikö olisi jo aika tehdä kevätsiivous ja täydentää samalla ruokakomerot?! Nappaa kuivakaapin suosikit alta ja tilaa Postin noutopisteelle tai suoraan kotiovellesi!

Kotiin – Budbee

4,90€ - nyt 3,80€ per laatikko. Kotiinkuljetuksen toimitusaika 3-6 arkipäivää. Halutessasi paketti voidaan jättää ovesi eteen jos et ole kotona. Ilmainen toimitus 50€:n tilauksissa. Huom! Budbee toimittaa vain pääkaupunkiseudun alueelle, kampanja voimassa vain rajoitetun ajan!

Postin noutopisteelle

6,90€ - nyt 3,90€ per laatikko. Ilmainen toimitus yli 50€:n tilauksissa. Posti lähettää tekstiviesti-ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa. Toimitusaika 3-6 arkipäivää. Toimitukset koko Suomen alueelle.

Kotiin – Posti

Tilauksista veloitetaan 9,90 euron toimitusmaksut jokaiselta alkavalta 20 kilolta. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin klo 9-21 välisenä aikana. Iltatoimitukset ovat mahdollisia suurimmissa kaupungeissa. Kuljettaja soittaa vielä ennen toimitusta varmistaakseen, että olet paikalla vastaanottamassa lähetystä. Toimitukset koko Suomen alueelle.

Nyt saat 10%:n alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi, kun ostat vähintään 40€:lla.

Lisää kassalla koodi: SIIVOUS10.

Koodi voimassa 31.3.2020. Max 1 koodi per asiakas. Koskee uusia asiakkaita.

20-90% alennusta ja hyväksi ympäristölle

Tee kuten kymmenet tuhannet muut - osta Matsmartista!