AUTA VANHAA YSTÄVÄÄ

Hei kaikki huipputyypit! Nyt kun emme voi tavata ystäviä tavallisen tapaan, on verkkokauppa entistäkin parempi juttu. Klikkaa tuotteet ostoskoriin ja tilaa suoraan kotiovelle ilman fyysistä kontaktia, huippua eikö?

Asialla on kuitenkin myös kääntöpuolensa. Nimittäin he, jotka eniten tarvitsisivat nettikauppojen palveluita, käyttävät niitä vähiten. Mitä vanhemmasta ystävästä on kyse, sitä harvemmin hän käyttää verkkokauppoja. Tämä on meidän mielestä tosi harmi juttu.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä näillä senioreilla on sinut! Olisi hienoa, jos voisit auttaa heitä, vaikka näyttämällä ystävällesi, kuinka helppoa on shoppailla netissä? Samalla teet meidät – ja toivon mukaan ystäväsi – hyvin onnelliseksi :).

PS! Olisi myös mahtavaa nähdä, miten olet auttanut ystävääsi. Jaa kokemuksesi Instagramissa hashtagillä #autavanhaaystävää tai jaa kuvasi kommentoimalla meidän Facebook-postausta täällä.

Odotamme malttamattomina tarinoitanne. Pieneksi inspiraatioksi ajattelimme myös laatia yksinkertaisen oppaan, miten shoppailla Matsmartista:

Såhandlardupåmatsmart FI